Stadswandelingen Dordrecht met een gids

City Dordrecht Tours verzorgt een gevarieerd aanbod stadswandelingen in Dordrecht. Als u Dordrecht nog niet goed kent dan is de Stadswandeling Centrum met al haar historische hoogtepunten zeker een aanrader. Onze Architectuur Wandeling onder begeleiding van een goed ingevoerde architectuurgids voert door de rijke architectuurgeschiedenis met al haar bouwstijlen. Of ga voor een inspirerende en smakelijk jenever- of wijntour gecombineerd met de bezienswaardigheden van Dordt. 

Meer informatie?

Stadswandeling
Centrum

In deze wandeling met een stadsgids krijgt u in twee uur een compleet beeld van wat het oude centrum van Dordrecht allemaal in huis heeft. De historische binnenstad met haar havens en bijzondere panden bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad.

Geschiedenis
wandeling

In deze wandeltour reist u met een gids door de rijke geschiedenis van Dordrecht, de oudste stad van Holland. Natuurlijk komen het Hof van Nederland, de gebroeders de Witt en de Synode van Dordt uitgebreid aan bod.

Architectuur
wandeling

In deze architectuurtour neemt een architectuurgids u mee voor een reis door de architectuurgeschiedenis waarin alle bouwstijlen de revue passeren. Van gotisch en neoklassiek tot jugendstil.

This post is also available in: Duits Engels