Stadswandeling Dordrecht met een gids

City Dordrecht Tours verzorgt verschillende stadswandelingen in Dordrecht met deskundige gidsen. Als u Dordrecht nog niet goed kent is de Stadswandeling Highlights een aanrader. Onder begeleiding van een stadsgids krijgt u het beste van de Dordse binnenstad te zien met naast de geschiedenis alle bezienswaardigheden. De geschiedenis van de oudste en lang de machtigste handelsstad van Holland komt uitgebreid aan bod in de geschiedenis wandeling.  Onze Architectuur wandeling in Dordrecht onder begeleiding van een goed ingevoerde architectuurgids is een ware tocht door de architectuur geschiedenis; van één van de oudse huizen van Nederland tot moderne architectuur.  

Vragen of een tour boeken?

Stadswandeling
Centrum

In deze wandeling met een gids krijgt u in twee uur een compleet beeld wat Dordrecht te bieden heeft. De historische binnenstad met haar havens en een geweldige sfeer bepalen het karakter van deze eeuwen oude havenstad.

Geschiedenis
wandeling

In deze wandeltour neemt een gids je mee voor een reis door de geschiedenis van Dordrecht. De oudste stad van Holland was ook twee eeuwen de machtigste handelsstad van Holland. De Munt, Het Hof van Nederland, de gebroeders de Witt, de Synode van Dordt, het rijke verleden komt uitgebreid aan bod in deze tour.

Architectuur
wandeling

In deze architectuurtour neemt een architectuurgids je mee voor een reis door de architectuurgeschiedenis waarin alle bouwstijlen de revue passeren. Van gotisch en neoklassiek tot jugendstil.

This post is also available in: Duits