Fietstours Dordrecht met een gids

Een fietstour is ideaal om Dordrecht en het Eiland van Dordrecht te ontdekken. De historische schilderachtige binnenstad heeft vele bezienswaardigheden en bijzondere monumenten. Op fietsafstand van Dordrecht ligt het Nationaalpark De Biesbosch waar water en natuur samen komen. Beide zijn op een ontspannen manier tijdens een fietstour te ontdekken. Fietsen in Dordrecht doe je het beste met een lokale ervaren gids van City Dordrecht Tours.  

In onze meest geboekte Fietstour Hoogtepunten laten we je het beste van de Dordtse binnenstad en omringende gebieden zien.  De fietstour architectuur is een reis door de architectuur geschiedenis van het jaar 1200 tot heden.  Of laat je verrassen door de veelzijdige Biesbosch Fietstour.

Meer informatie?

Dordrecht Fietstour Hoogtepunten

In deze fietstour bezoek je met een gids de hoogtepunten van zowel de historische binnenstad als daarbuiten. Van de schilderachtige havens, het drierivierenpunt en de talrijke monumenten tot de parken en groene zones van Dordrecht.

Dordrecht Fietstour Architectuur

De Architectuur Fietstour is een interessante manier om de veelzijdigheid van de architectuur in Dordrecht te ontdekken. Stedenbouwkundige ontwikkeling, de vele bouwstijlen, bekende architecten en nieuwbouwontwikkelingen komen in de fietstour allemaal aan bod.

Dordrecht Fietstour Biesbosch

Laat je verrassen met deze fietstour dwars door Nationaal Park de Biesbosch, een avontuurlijke doolhof van rivieren, waterbekkens, grienden en wilgenbossen. Een unieke natuurbeleving op fietsafstand van het centrum.

This post is also available in: Duits Engels