Fietstours met gids in Dordrecht

City Dordrecht Tours verzorgt verschillende fietstours met een gids in Dordrecht. In de fietstour Highlights onder begeleiding van een stadsgids zie je het beste van de Dordse binnenstad en de bezienswaardigheden buiten het centrum.  Heb je interesse in stedenbouw en architectuur dan is de architectuur fietstour met een architectuurgids de manier om de veelzijdigheid van de architectuur in Dordrecht te ontdekken. Laat je verrassen in de natuur fietstour naar het Nationaal Park De Biesbosch.

Vragen of een tour boeken?

Fietstour
Highlights

In deze fietstour highlights bezoek je met een gids zowel de historische binnenstad als interessante plekken buiten het centrum. Van de schilderachtige havens, het beroemde drie rivierenpunt en vele monumenten ontdek je ook de Merwesteijnpark, Villa Augustus en het chique Dubbeldam.

Architectuur
Fietstour

De architectuur fietstour is een interessante manier om de veelzijdigheid van de architectuur in Dordrecht te ontdekken. Stedenbouwkundige ontwikkeling, de vele bouwstijlen, bekende architecten en nieuwbouw ontwikkelingen komen in de fietstour aan de orde.

Fietstour
De Biesbosch

Laat je verrassen met deze fietstour naar en door het Nationaal Park de Biesbosch. Een unieke natuurbeleving op slechts vijf kilometer van het centrum. We varen, met de fiets op de boot, naar dit avontuurlijke doolhof van rivieren, waterbekkens, grienden en wilgenbossen.

This post is also available in: Duits